five:am logo

Redesign af hjemmeside

Målsætning

JTC er en virksomhed, som er eksperter i servicere og optimere Mercedes og AMG. Deres hjemmeside trængte til et design mæssigt løft og skifte væk fra det tidligere meget mærke design til et lyst design.

Løsningen

Vi analyserede de ting der fungerede godt på den gamle hjemmeside, så vi kunne sørge for at dette blev beholdt i det nye design. Designet blev lavet på en lys baggrund, med JTC grønne farve som kontrast. Det er vigtigt for JTC at siden er enkel og bruger venlig.

Vi valgte at bygge siden i WordPress og bruge Woocommerce til at styrer deres varer og service ydelser. Via en simpel formular kan kunderne forespørge på reperationer, servce og opgraderinger til deres biler.
Desuden er siden også gjort klar til, at der kan modtages forespørgelser på andre tyske bilmærker.

JTC bruger rigtig meget Facebook til at lægge filmklip og stories op omkring deres værksted og opgraderinger, så deres Facebook feed er også blevet integreret på siden.

I forbindelse med lanceringen, har vi sørget for at alle URL’er var de samme som den gamle side, så der blev taget hensyn til SEO og det ikke gik ud over deres placeringer på Google.

Resultat

Efter lancering af den nye hjemmeside, er det væltet ind med forespøgelser via jtcmb.dk. Så kunderne har taget rigtig godt imod den nye side.

five:am har indgået en support aftale med JTC, så vi løbende supportere siden, ved bl.a. at ligge nye produkter online, og sørge for at siden bliver opdateret og holdt ved lige.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Navn(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)
Lad os vide, hvad du har på hjerte. Har du et spørgsmål til os? Spørg løs.