five:am logo

Ny samlet webshop til diskogruppen.dk

Kundeoversigt

Diskogruppen ApS
Diskogruppen.dk

Problemstilling

Diskogruppen ApS har i en årrække haft to hjemmesider. Diskogruppen.dk som har kørt deres bookning af DJs og uaa.dk, som har været for udlejning af udstyr til fest og events. For at spare omkostninger og for at benytte fordelen i deres nye lagerstyring, skulle de to hjemmesider sammenlægges og fremadrettet tilgås fra Diskogruppen.dk 

Løsningen

Både diskogruppen.dk og uaa.dk var veletablerede hjemmesider, inden vi gik igang. Derfor lavede vi en grundig analyse af, hvilke funktioner der skulle med på den nye samlede side.

Det var også vigtigt for os, at det ikke gik ud over sidernes SEO og google placeringer. Derfor havde vi både i design processen og i forbindelse med opbygningen et tæt samarbejde med deres SEO og Ads Bureau Greenclick.

Rent designmæssigt havde vi øje fir, at der både var tale om udlejning af en service (DJ og mobildiskotek) og fysisk udstyr. Det skulle derfor være nemt for kunderne, at kunne navigere rundt på siden. 

Siden skulle også være fremtidssikret, med mulighed for at tilføje flere funktioner.

Implementering

Siden blev opbygget i WordPress og Woocommerce, som Diskogruppen har været vant til at bruge som CMS system.

Selve siden bliver hostet på five:am’s egen webserver, så vi kan sikre os at der bliver taget backups.

I forbindelse med implementeringen af deres digitale lagerstyring, havde vi valgt en platform, som kunne integreres med Woocommerce. Dvs. at når kunderne booker udstyr på hjemmesiden, så bliver der tjekket op om udstyret er ledigt i den valgte periode. Alle ordre kommer også direkte ind og ligger sig i systemet. Dette sparer Diskogruppen en masse tid, der der ikke længere skal laves den samme mængde manuel tastning.

Resultat

Siden blev lanceret 1. april 2023. Og havde i august 2023 modtaget over 200 ordre.

Siden bliver løbende opdateret med nye funktioner, for hele tiden at gøre det nemt for kunderne og Diskogruppen selv, at afgive og styre en ordre.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Navn(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)
Lad os vide, hvad du har på hjerte. Har du et spørgsmål til os? Spørg løs.