Ny samlet webshop til diskogruppen.dk

Målsætning

Diskogruppen ApS har i en årrække haft to hjemmesider. Diskogruppen.dk som har kørt deres bookning af DJs og uaa.dk, som har været for udlejning af udstyr til fest og events. For at spare omkostninger og for at benytte fordelen i deres nye lagerstyring, skulle de to hjemmesider sammenlægges og fremadrettet tilgås fra Diskogruppen.dk 

Løsningen

Både diskogruppen.dk og uaa.dk var veletablerede hjemmesider, inden vi gik igang. Derfor lavede vi en grundig analyse af, hvilke funktioner der skulle med på den nye samlede side.

Det var også vigtigt for os, at det ikke gik ud over sidernes SEO og google placeringer. Derfor havde vi både i design processen og i forbindelse med opbygningen et tæt samarbejde med deres SEO og Ads Bureau Greenclick.

I forbindelse med implementeringen af deres digitale lagerstyring, havde vi valgt en platform, som kunne integreres med Woocommerce. Dvs. at når kunderne booker udstyr på hjemmesiden, så bliver der tjekket op om udstyret er ledigt i den valgte periode. Alle ordre kommer også direkte ind og ligger sig i systemet. Dette sparer Diskogruppen en masse tid, der der ikke længere skal laves den samme mængde manuel tastning.

Rent designmæssigt skulle vi også have for øje, at der både var tale om udlejning af en service (DJ og mobildiskotek) og fysisk udstyr. Det skulle derfor være nemt for kunderne, at kunne navigere rundt på siden. 

Siden skulle også være fremtidssikret, med mulighed for at tilføje flere funktioner.

Resultat

Siden blev lanceret 1. april 2023. Og havde i august 2023 modtaget over 200 ordre.

five:am har en support aftale med Diskogruppen ApS og er tilknyttet som konsulenter, så vi hele tiden kan finpudse og udbygge siden, til virksomhedens og kundernes krav.

Skip to content