five:am logo

Implementering af digital lagerstyring og booking system

Målsætning

Diskogruppen ApS er en virksomhed, som er i rivende udvikling. Virksomheden udlejer udstyr og DJs til fest og events. Vi skulle derfor finde en måde at administrere kundernes bookninger og lagerstyringen. 

Løsningen

Vi indgik et samarbejde med Diskogruppen og gik i gang med at undersøge markedet for en løsning, som kunne leve op til de krav der var til systemet.
Det var vigtigt for os, at finde en digital løsning, som var fremtidssikret, selvom virksomhedens ordrebog vokser.

Efter flere analyser og test, fandt vi frem til en platform, som kunne leve op til de fremsatte krav.

five:am stod for opsætning af selve den digital platform. Desuden hjalp vi til oprettelse af udstyr og implementeringen af lagerstyringen, i tæt samarbejde med Diskogruppens ansatte.

For at gøre systemet så nemt at betjene som muligt, udarbejdede vi forretningsgange og sørgede for at der var de rigtige processer opsat, så det blev sikret at systemet var så enkelt som muligt at bruge. Desuden har vi også sikret os, at de korrekte dokumenter blev dannet til både kunder og ansatte, i forbindelse med udlejninger.

Resultat

Diskogruppen ApS kører i dag udelukkende deres udlejning af udstyr og DJs igennem deres nye digitale løsning. Løsningen har gjort at det er i dag er blevet nemt at tage imod ordre fra kunderne, at få styr på kontrakter og lejeaftaler og at der er helt tiden er styr på hvor meget udstyr der er til rådighed. Diskogruppen ApS og five:am har indgået en support aftale, så vi hele tiden arbejder med at gøre processerne nemmere og implementere automatisering hvor det giver mening.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Navn(Påkrævet)
E-mail(Påkrævet)
Lad os vide, hvad du har på hjerte. Har du et spørgsmål til os? Spørg løs.